Rouwregister Etienne Vermeersch

(25-01-2019) De Universiteit Gent opent een rouwregister voor het overlijden van emeritus-hoogleraar en ere-vicerector Etienne Vermeersch.

Etienne Vermeersch Het register zal vanaf deze voormiddag, 11 uur, in de Universitaire Aula liggen. Rector Rik Van de Walle zal op dat ogenblik het register ondertekenen.

Studenten, academisch personeel maar ook mensen van buiten de universiteit zijn welkom om het rouwregister te ondertekenen. Dat kan elke dag van 10 uur tot 17 uur. Zondag is de Aula dicht. Het rouwregister blijft zo lang als nodig beschikbaar ter ondertekening.

Ook de pers is welkom op vrijdag 25 januari vanaf 11 uur om de ondertekening bij te wonen in de Aula van de universiteit, Volderstraat 9 in Gent. Graag een seintje.

Persdienst UGent
T 09 264 82 76/78