Voor derde jaar op rij behoort faculteit Diergeneeskunde tot absolute wereldtop

(27-06-2019) De faculteit Diergeneeskunde van de UGent staat op de eerste plaats in de prestigieuze ‘Shanghai Ranking of Academic Subjects’. Die maakt elk jaar een rangschikking van de beste universiteiten in 52 wetenschappelijke vakgebieden.

De plaats op de lijst wordt bepaald door onder meer het aantal publicaties en de behaalde prijzen.dierendokters glas

Anders dan de algemene Shanghai Ranking geeft de ‘Ranking of Academic Subjects’ de positie weer voor welbepaalde disciplines. Binnenkort volgt een overzicht van alle UGent- disciplines die de top 100 haalden.

Dit resultaat is enkel mogelijk door de dagelijkse inzet op kwalitatief onderwijs en onderzoek van de volledige universiteit. De UGent dankt dan ook al haar medewerkers om deze mooie resultaten mee mogelijk te maken.

Shangai Ranking of Academic Subjects: Diergeneeskunde

Persdienst UGent