Succesvolle Job Fair op Campus Oostende

(27-09-2019) Op 20 september vond op de Campus Oostende in het kader van de Blue Growth Summer School een Job Fair plaats.

De Blue Growth Summer School focuste van 9 tot 20 september op thema’s als innovatie, windenergie, duurzaamheid, ecosystemen of Europees beleid. Als sluitstuk vond op 20 september een Job Fair plaats. De ideale gelegenheid om bedrijven met technische of andere openstaande vacatures in contact te brengen met studenten uit een meer technische achtergrond.

In totaal stelden 17 bedrijven er hun vacatures voor. Daaronder klinkende namen als Jan De Nul, DEME, MAN, Engie, Defensie of Tractebel/Engie. De organisatie blikt tevreden terug op de beurs die om en bij de 100 bezoekers over de vloer kreeg.