Hoe tevreden ben jij over de resto's en cafetaria's?

(01-12-2019) Wat wil jij verbeteren aan de resto’s? Of waar ben je net heel tevreden over? Laat je stem horen en vul de tevredenheidsenquête over de resto’s en cafetaria’s in.

De afdeling Maaltijdvoorzieningen hecht veel belang aan de stem van de klanten in de studentenrestaurants en -cafetaria's. Via een tevredenheidsenquête toetsen ze jaarlijks af hoe tevreden de klanten - studenten en personeelsleden - zijn. Dankzij de feedback weten ze nog beter waar ze moeten bijsturen en wat ze vooral moeten laten zoals het is.

Invullen duurt slechts twee tot tien minuten en bovendien maak je kans op een mooie prijs. Op 1 januari 2020 wordt de enquête afgesloten.

Wat is er zoal te winnen?

Deze kan je besteden in de leukste adresjes in Gent qua eten, wellness, interieur- en modezaken.

• 5 UGent-sweaters
  • 5 UGent-Doppers