Bedrijven kunnen vacatures voortaan verspreiden in het online Career Center van de UGent

(14-11-2019) De UGent lanceert een online loopbaanplatform met vacatures en events voor (bijna) afgestudeerde UGent’ers.

Via het UGent Career Center, in samenwerking met JobTeaser, willen we onze masterstudenten, PhD’s en alumni sterker verbinden met de arbeidsmarkt. Als bedrijf kan je vacatures online plaatsen en een uitgebreid bedrijfsprofiel aanmaken om de interesse te wekken van onze (nieuwe lichting) alumni.

Plaats je vacature

Je kunt als bedrijf of organisatie in enkele stappen een account aanmaken en gratis je vacature verspreiden binnen de UGent-community. Van zodra de vacature gepubliceerd is, kun je als werkgever het aantal sollicitaties opvolgen, het vacaturebericht bewerken, archiveren of opnieuw publiceren, etcetera.

Maak je bedrijfsprofiel aan

Je wil zowel vacatures verspreiden en beheren als de zichtbaarheid van je bedrijf of organisatie versterken? Maak een uitgebreid bedrijfsprofiel aan en deel informatie, foto’s en video’s over jouw merk of team. Zo spring je als werkgever in het oog bij onze masterstudenten, PhD’s en recent afgestudeerden.

Jaarlijks zwaaien we aan de UGent maar liefst 6500 masterstudenten en 1250 PhD-studenten uit. Gewapend met een diploma van de UGent zijn deze kritische geesten helemaal klaar om ons credo ‘Durf Denken’ uit te dragen. Misschien wel in jouw bedrijf of organisatie? www.ugent.be/careercenter

Lees meer artikels over: