Bezoek de UGent op het Lichtfestival

(28-01-2018) Licht is niet enkel nuttig, gezellig en mooi, maar ook razend interessant en vol onverwachte toepassingen! Dat laten we de bezoekers van het Lichtfestival Gent 2018 graag zelf ontdekken in de foyer van het Ufo.

Te midden van alle spectaculaire lichtkunst verbluffen tientallen enthousiaste lichtonderzoekers van de UGent jou met interactieve demo’s.

Ook maken de UGent-gebouwen op het Sint-Pietersplein, alsook De Brug en de Therminal, deel uit maken van lichtkunstwerken op het parcours van het Lichtfestival.

Wat kan je waar bezichtigen? Stippel je parcours uit!

Belangrijk bericht voor UGent'ers die langs het parcours hun werkplek hebben (o.a. rectoraat!):

  • Van woensdag 31 januari tot en met zaterdag 3 februari is het parcours van het Lichtfestival volledig verkeersvrij van 18.30 tot 00.30 uur, op zondag 4 februari is dat van 17.30 tot 00.30 uur. Ook fietsen zijn niet toegelaten op het parcours. De doorgang voor de hulp- en veiligheidsdiensten blijft uiteraard gegarandeerd.
  • Alle verkeer kan van woensdag tot zaterdag vóór 18.30 uur en na 00.30 uur zijn gebruikelijke weg volgen. Op zondag kan dat voor 17.30 uur en na 00.30 uur.

Info