Nieuw in de online UGent-shop: babypakje en powerbank

(14-04-2020) De UGent-shop is ook in deze tijden nog steeds online operationeel. Je kan er zelfs twee nieuwe items aanschaffen: babypakjes en powerbanks. Binnen de twee werkdagen bezorgt een koerier contactloos je bestelling op de gewenste locatie.

Bestellingen via de online UGent-shop zijn nog steeds mogelijk, met respect voor de coronamaatregelen. Binnen de 48 uur wordt je pakje thuis of op een adres naar keuze (contactloos) geleverd door een koerier.

babypakje.jpgBabypakje

Het liefste en origineelste geboortegeschenk voor een collega, alumnus of UGent-fan? De UGent-babypakjes!

• Nederlandstalige versie: ‘Universiteit Gent’ logo en tekst ‘Student in spe #ugent’
  • Engelstalige versie: ‘Ghent University’ logo en tekst ‘Next Nobel prize winner #ugent’
  • Beide verkrijgbaar in blauw of wit
  • Maat 68 - 74 (6 - 12 maanden)
  • 100% biologisch katoen
  • Prijs: € 12,95

Bestel nu je babypakje

Powerbank

Perfect als relatiegeschenk, voor een congres of in je handtas, om nooit meer zonder batterij te vallen.

• Opdruk: ‘Ghent University’ logo en tekst ‘I’ve got the power’
  • Capaciteit: 4000 mAH
  • Materiaal: aluminium
  • RoHS-gereguleerd (Restriction of Hazardous Substances)
  • Blauwe lichtjes geven aan hoeveel capaciteit er nog rest
  • Met kabeltje met micro-USB aansluiting om op te laden en aan te sluiten (voor een iPhone heb je een eigen tussenstukje nodig)
  • Prijs: € 19,95

Bestel nu je powerbank

En nog veel meer ...

Op zoek naar een ander geschenkje om collega’s een hart onder de riem te steken in deze uitdagende tijden?

Denk aan een koffietas om samen virtueel te pauzeren, een paar sokken om thuis je beste voetje voor te zetten of andere leuke items uit de UGent-shop.

Bezoek de UGent-shop