Vacature: jobstudent Universiteitsfonds

(15-05-2024) Wist jij dat de UGent een goed doel is? Alle UGent onderzoek en onderwijs kan gesteund worden via een gift of via een nalatenschap.

Elke schenking of elk legaat kan een wereld van verschil betekenen. Voor studenten die zo het noodzakelijke extra duwtje in de rug krijgen. Voor de wetenschapper die zo een veelbelovende onderzoekslijn kan openen. Voor de theoretische kennis die zo een praktische toepassing krijgt.

En het Universiteitsfonds? Die adviseert en ondersteunt met veel toewijding en expertise. Het Universiteitsfonds zoekt daarbij hulp! Een jobstudent voor een periode van minstens twee jaar. Iets voor jou?

Minstens 2 jaar, start rond 1/8/2024

Aantal dagen/week

gemiddeld 1 à 2 dagen

Bij wie

Directie Communicatie en Marketing – Team Relaties – Universiteitsfonds (Rectoraat)

Je ondersteunt bij

• De opmaak van brieven (veelal op basis van beschikbare sjablonen);
  • De opvolging van het elektronisch dossierbeheer;
  • De verwerking van giften en relatiebeheer in het kader van fondsenwerving;
  • De handmatige invoer van gegevens in Espadon (CRM systeem) en de import van gegevensbestanden (Excel);
  • De opmaak van zendlijsten en de verzending van bulk-brieven en brochures;
  • Inscannen archief
  • Het verwerken van gegevens en data in het CRM systeem.

Jouw profiel

• Je bent heel discreet en nauwgezet;
  • Je bent een krak in plannen en organiseren en kunt verschillende projecten tegelijk opvolgen;
  • Je springt collega’s graag bij en durft de handen uit de mouwen te steken;
  • Je overlegt, stelt de juiste vragen, zoekt naar oplossingen, bent proactief en durft passend initiatief te nemen;
  • Je bent goed met mensen en legt gemakkelijk contact;
  • Je speelt flexibel in op vragen van collega’s;
  • Je bent goed met cijfers.

Jouw ervaring

• Ervaring binnen de administratie is een pluspunt

Contact

Interesse? Neem contact op met het universiteitsfonds via Universiteitsfonds@ugent.be