TEDxGhent op 20 mei - win een vrijkaart!

(04-05-2017) Op 20 mei 2017 vindt in de Miry Concertzaal TEDxGhent plaats. Als sponsor van dit mooie initiatief geven we 5 vrijkaarten weg!

TEDxGhent, een katalysator van ‘ideas worth spreading’, organiseert dit jaar de 7de editie van hun main event. Het thema van dit jaar is ‘Dare to speak UP’. In deze tijden is het essentieel is dat meningen gedeeld worden, en dat mensen opkomen voor hun ideeën.

Verwacht je dus maar aan provocerende en vernieuwende ideeën dankzij de line-up van spannende en diverse sprekers! We geven je graag al een voorproefje:

  • Met ‘smart technology’ en de opmars van robots rondom ons is de impact van geluk aan het groeien. Hoe kunnen we ons economisch systeem een upgrade geven om hiermee onze levenskwaliteit te verhogen?
  • Wat zijn de gevolgen van de aanslagen in Brussel? Wie durft mensen samenbrengen en hen een stem geven? De jongste spreker zal je verbazen met zijn visie en je uitdagen met een perspectief dat je niet elke dag hoort.
  • Zou jij vrijwillig naar de gevangenis gaan? Als je antwoord ‘Hell no!’ is, dan moet je zeker luisteren naar een spreker die in 5 verschillende gevangenissen gewoond heeft. Hij ging er op zoek naar de menselijkheid achter gevangenen.

Dit is uiteraard nog maar een voorsmaakje van de meer dan 10 verbluffende sprekers.

De Universiteit Gent is graag zoals elk jaar de hofleverancier van inspiratie op TEDxGhent! Professor Maarten Boudry, professor Karel Van Acoleyen en onderzoeker Kasun Kalhara Gunasooriya zullen hun nieuwste inzichten delen.

Stuur voor 10 mei 2017 een mailtje naar en win een vrijkaart voor TEDxGhent!

Praktisch

  • Tijdstip: 20 mei, 13.30 tot 19 uur (met daarna receptie & burgers)
  • Locatie: Miry Concertzaal, Biezekapelstraat 9, 9000 Gent

  • Tickets: Reserveer je plaats op www.tedxghent.be