Wat is het effect van corona op ons existentieel welzijn?

(20-05-2020) COVID-19 heeft niet alleen invloed op onze gemoedstoestand. Ook de manier waarop we ons leven ervaren en betekenis geven aan ons bestaan verandert.

Onderzoekers lanceren vragenlijst

De Vrije Universiteit Brussel wil, in samenwerking met de Universiteit Gent, de effecten van het coronavirus op het existentiële welzijn in België in kaart brengen. De onderzoekers willen graag het volgende te weten komen:

• hoe ervaren burgers deze periode emotioneel?
  • Hoe gaan burgers om met het coronavirus?
  • Hoe beinvloedt corona de gezondheid, de slaap en vooral de existentiële levenservaring van burgers?
  • Biedt deze periode ook mogelijkheden om er sterker uit te komen of om te groeien?

Deelnemers gezocht

De onderzoekers zijn op zoek naar kandidaten die willen deelnemen aan het onderzoek. Het invullen van de vragenlijst neemt zo'n 20 minuten van je tijd in beslag.

Neem contact op met de onderzoekers via .