Wat na je studies?

(22-06-2020) 2020 is een bijzonder jaar, niet in het minst voor laatstejaarsstudenten. Na jaren studeren heb je je welverdiende diploma (bijna) op zak. Maar wat brengt de toekomst?

Twijfel je over je plannen of weet je niet goed waar te beginnen? We helpen je op weg op ugent.be/afgestudeerd!

Je vindt er praktische info over je puntenlijst, diploma en proclamatie. Daarnaast geven we een overzicht van mogelijkheden na afstuderen: wil je verder studeren, doctoreren, naar het buitenland trekken of een job zoeken? Neem een kijkje!

We zijn heel trots om jullie (binnenkort) alumni te kunnen noemen. En we hopen met jou in contact te blijven. Controleer je contactgegevens en privacyinstellingen in Oasis en sluit je aan bij het alumninetwerk.