Win vrijkaarten voor TEDxGhent op 8 december

(04-12-2018) Op zaterdag 8 december organiseert TEDxGhent onder de slogan “LISTEN. THINK. DIGEST.” zijn achtste ‘main event’ in de Miry concertzaal. Wij hebben vijf vrijkaarten voor UGent-studenten klaarliggen.

TEDxGhent nodigt op 8 december dertien sprekers uit om hun ideeën te delen in een inspirerende setting. Op de sprekerslijst vinden we o.a. volgende UGent'ers: professor Criminologie Charlotte Colman, professor Gezondheidseconomie Lieven Annemans en doctoraatsstudent Michael Hinneh van de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen.

Onder het motto “LISTEN. THINK. DIGEST.” wil TEDxGhent het publiek aanmoedigen om niet enkel te luisteren, maar ook om zelf aan de slag te gaan met nieuwe ideeën. Hiervoor richt TEDxGhent een aantal “spices” in, in de vorm van coole demo’s en workshops (alles verloopt in het Engels).

Wij geven vijf tickets voor studenten weg. Geïnteresseerden kunnen tot en met 4 december een e-mail sturen naar De eerste vijf studenten worden 5 december ten laatste gecontacteerd.

Meer informatie over het event zelf: TEDxGhent "LISTEN. THINK. DIGEST."