Workshop 'Flexibele Automatisering, samen gaan we ervoor'

Voor wie
Studenten, Medewerkers, Alumni
Wanneer
16-11-2017 van 12:30 tot 18:00
Waar
Diverse locaties
Voertaal
Nederlands
Door wie
EA18 - Industrial Systems Engineering and Product Design
Contact
johannes.cottyn@ugent.be
Website
https://www.agoria.be/nl/Workshops-Flexibele-Automatisering-samen-gaan-we-ervoor
Voeg toe aan mijn agenda

Agoria, Sirris en UGent organiseren twee workshops om u op weg te helpen bij de organisatie van uw productie op een flexibele manier.

Maakbedrijven moeten klantspecifieke producten met hoge kwaliteit kunnen leveren op zeer korte tijd en voor een globaal competitieve prijs. Hiervoor heeft men een flexibel productieapparaat nodig dat aangestuurd en ondersteund wordt door gestroomlijnde processen. Een nieuwe generatie flexibele automatiseringstechnologieën is industrieel beschikbaar. Deze maken het mogelijk om kleine reeksen met korte doorlooptijden en hoge kwaliteitseisen zinvol, flexibel en kostenefficiënt te produceren. Het inzetten van deze technologieën blijft bij de doorsnee maakbedrijven in Vlaanderen beperkt. Hierdoor hebben deze bedrijven het moeilijk om competitief te blijven.

Deze workshop is bedoeld voor alle technici, ingenieurs en bedrijfsleiders die hun productie werder willen optimaliseren en flexibele automatiseringsoplossingen willen inzetten. Zowel voor starters als voor bedrijven die in het automatiseringsproces willen versnellen.