Online lezing Universiteit van Vlaanderen: 'Waarom wordt je voorgesneden appel niet bruin in de supermarkt?'

Voor wie
Studenten, Medewerkers, Alumni, Journalisten, Bedrijven, Leerkracht secundair, Leerkracht lager onderwijs, Leerling secundair, Leerling lager onderwijs
Wanneer
05-02-2018 12:00 tot 31-12-2018 00:00
Voertaal
Nederlands
Door wie
Directie Communicatie en Marketing
Contact
david.dewolf@ugent.be
Website
https://universiteitvanvlaanderen.be/
Voeg toe aan mijn agenda

Universiteit van Vlaanderen: inspirerende professoren en docenten delen in filmpjes van 15 minuten de spannendste inzichten uit hun vakgebied

Hatelijk, nog voor je appel helemaal op is, begint hij al bruin te worden. Liever een voorgesneden exemplaar kopen in de supermarkt dan. Maar is dit wel zo gezond? Hoe zorgen ze er in de supermarkt voor dat die appel niet bruin wordt? Spuiten ze er allerlei stoffen in? En zijn die dan gevaarlijk? En is je appel dan nog even gezond? Veel vragen, en gelukkig kent ook iemand het antwoord: prof. Imca Sampers, microbiologe aan de Universiteit Gent.

Vind meer activiteiten: