Happening 'De Krook Jaar 001: UGent blikt naar de toekomst'

Voor wie
Studenten, Medewerkers, Alumni, Journalisten
Wanneer
10-03-2018 van 10:00 tot 19:00
Waar
De Krook, M. Makebaplein 1, 9000 Gent
Voertaal
Nederlands
Door wie
UGent, imec en Bibliotheek De Krook
Contact
jeroen.bourgonjon@ugent.be
Website
http://www.dekrook.be
Voeg toe aan mijn agenda

Een jaar geleden opende De Krook. Voor deze gelegenheid blikken UGent en de andere Krookpartners naar de toekomst met demo's, lezingen en muziek.

Een jaar geleden opende De Krook. Voor deze gelegenheid blikken UGent en de andere Krookpartners naar de toekomst met demo's, comedy, lezingen, rondleidingen en muziek.

In De Krook ontdek je hoe het (UGent) onderzoek van vandaag het leven van morgen kleurt. Hoe zullen we mensen met dementie activeren in de toekomst? Kunnen we mensen met protheses terug laten voelen? Zullen we fobieën overwinnen in Virtual Reality? Hoe zullen we in de toekomst naar het verleden kijken?

Om 15u30 kan je naar een speciale editie van Kraks@dekrook over de toekomst van de gezondheidssector, met toegankelijke lezingen over slimme technologie in huis (Ann Ackaert, IDLab) en micro-elektronica in ons lichaam (Maaike Op de Beeck, CMST).

Op het Studentenplein beleef je een dag in de toekomst tijdens De Techpeditie: een interactieve pop-up expo van imec met heel wat UGent-onderzoek.

Het overzicht met alle activiteiten kan je terugvinden op www.dekrook.be.

Vind meer activiteiten: