Lezing 'Design Thinking: methodiek om als bedrijf samen met studenten complexe uitdagingen aan te pakken'

Voor wie
Bedrijven
Wanneer
11-09-2019 van 17:00 tot 18:30
Waar
Auditorium André Devreker - Campus Tweekerken (verdieping 0), Hoveniersberg , 9000 Gent
Voertaal
Engels
Door wie
Ghent Design Factory & Ministry of Makers
Contact
gerlinde.vanhauwermeiren@ugent.be
Website
https://www.eventbrite.co.uk/e/design-thinking-methodiek-om-als-bedrijf-samen-met-studenten-complexe-uitdagingen-aan-te-pakken-tickets-71054065623
Voeg toe aan mijn agenda

Twee experts van Aalto Design Factory geven inzicht in hoe een samenwerking tussen het bedrijfsleven en hoger onderwijs tot een meerwaarde kan leiden.

Bots je als bedrijf of instelling soms tegen uitdagingen aan maar heb je zelf niet de tijd of expertise om ermee aan de slag te gaan? Wil je graag innoveren maar weet je niet goed waar te beginnen? Lanceer je binnenkort een nieuw product of dienst binnen jouw bedrijf en wil je graag meer draagvlak creëren? Nog niet helemaal overtuigd van de kracht van co-creatie in een multidisciplinaire omgeving?

Inzetten op een hechtere samenwerking tussen hoger onderwijs en het bedrijfsleven zou een mooie oplossing kunnen zijn voor al die vragen. Jouw ondernemersvraag kan een interessante uitdaging zijn waar verschillende studenten, vanuit verschillende disciplines, mee aan de slag kunnen gaan.

Twee Aalto Design Factory experten vertellen je in een boeiende uiteenzetting over de kracht van design thinking voor de industrie en het bedrijfsleven, binnen verschillende sectoren.

Vind meer activiteiten: