Infodag 'Bacheloropleidingen industrieel ingenieur - Campus Kortrijk'

Voor wie
Leerling secundair
Wanneer
05-09-2020 van 09:00 tot 12:00
Waar
Campus Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 5, Kortrijk
Voertaal
Nederlands
Door wie
Afdeling Studieadvies
Contact
studieadvies@ugent.be
Website
http://www.ugent.be/infodagen
Voeg toe aan mijn agenda

Je krijgt informatie over het studieprogramma, je kunt cursussen inkijken en je ontmoet op een informele manier studenten, proffen en assistenten.


Hallo studiekiezer!

Wij kijken er naar uit om jou op zaterdag 5 september 2020 (van 9 tot 12 uur) te verwelkomen voor een rondleiding in de labo's en de leslokalen. Een bezoek brengen aan de campus kan enkel na afspraak en met maximum 2 personen.

Wat mag je verwachten op 5 september?

  • Je wordt in groepjes van max. 10 personen (5 bubbels van 2 personen) rondgeleid door de labo's van de opleiding van jouw voorkeur. Elk half uur vertrekt er per opleiding een groep op campustour.
  • Je kan ook de infomarkt bezoeken waar je op eigen tempo cursussen kan inkijken, een lesgever kan spreken, je kan langsgaan bij een collega van de Studentenvoorzieningen of vragen kan stellen over jouw inschrijving en de start van het academiejaar.
  • Jouw bezoek is beperkt tot 1 uur in totaal. 
  • Weet je nog niet welke opleiding je precies wil volgen, kies dan 1 van onze 3 unieke ingenieursopleidingen uit. Al onze gidsen kunnen beknopte informatie geven over de andere opleidingen. Je kan ook inschrijven voor meerdere rondleidingen. Voorzie dan minstens 1 uur tussen 2 rondleidingen.

 

Bereid je nu al voor op je bezoek door deze pagina te bekijken. Je vindt er filmpjes en presentaties over de opleidingen, studeren op de Campus Kortrijk van de UGent, studiebegeleiding enzovoort.

 

Reserveer nu jouw tijdslot voor een rondleiding op zaterdag 5 september 2020

 

 

 Wie niet kan langskomen op 5 september en toch graag de campus bezoekt, stuurt een mailtje naar . We nemen dan contact op met jou om een bezoek in te plannen tussen 24 en 28 augustus.