Happening 'Opening academiejaar 2020-2021'

Voor wie
Studenten, Medewerkers, Alumni, Journalisten
Wanneer
18-09-2020 van 15:00 tot 16:15
Waar
Livestream
Voertaal
Nederlands
Door wie
Directie Communicatie en Marketing
Contact
communicatie@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Come ON, OFF we go. De UGent nodigt je uit voor de start van een bijzonder academiejaar, op vrijdag 18 september om 15 uur, via dynamische livestream.

De livestream zal te volgen zijn via de UGent-Facebookpagina en het UGent-kanaal op YouTube.

Via het Facebook-event kan je alvast je interesse aangeven, zodat je vrijdag een melding krijgt als de voorbereiding op de livestream opgestart wordt.

Dit academiejaar gaan we er samen voor, ON én OFF. UGent’ers zullen elkaar ontmoeten on en off campus, on- en offline: om te leren, te studeren, samen te werken, te onderzoeken … Omdat we dat zo willen. En omdat het kan.

Dit jaar wordt het academiejaar niet op gang getrokken met een bonte stoet en een plechtige zitting in de Aula maar wel zoals het hoort in deze bijzondere tijden: ON én OFF. Waarom? Andermaal ... Omdat we dat zo willen. En omdat het kan.

Als ode aan onze zorgverleners zal op vrijdag 18 september vanaf 15 uur een inspirerende en dynamische opening gebracht worden vanop Campus UZ Gent. Volg die zeker mee via livestream. We hebben je er immers echt wel graag bij, ook al moet dat nu online.

We wensen elk van jullie een vlotte start van het nieuwe academiejaar toe.

Come ON, OFF we go!

Vind meer activiteiten: