Infosessie 'Transitie UGent: inspiratiesessie rond voeding van de toekomst'

Voor wie
Studenten, Medewerkers
Wanneer
10-12-2020 van 12:30 tot 13:30
Waar
Livestream
Voertaal
Nederlands
Door wie
Green Office Gent
Contact
duurzaam@ugent.be
Website
http://www.runtheclimate.be
Voeg toe aan mijn agenda

Voedselproductie-experten nemen ons mee naar de (studenten)resto van de toekomst.

Gebouwen, verwarming, auto's & vliegtuigen, materialen én... voeding. Dat zijn de vijf pijlers van klimaatbeleid waar vol op moet ingezet worden. Ook op ons bord zijn we aan een sterke transitie bezig! Voedselproductie-experten Laurens De Meyer (auteur van 'Moet er nog vlees zijn') en Katrien Verbeke (letus.be) nemen ons mee naar de (studenten)resto van de toekomst. Wat ligt er na 2030 op je bord? En wat is het belang daar van? Laat je inspireren!

Vind meer activiteiten: