Infosessie 'Transitie UGent: inspiratiesessie rond voeding van de toekomst'
- Voor wie
- Studenten , Medewerkers
- Wanneer
- 10-12-2020 van 10:30 tot 11:30
- Waar
- Livestream
- Door wie
- Green Office Gent
- Contact
- duurzaam@ugent.be
- Website
- http://www.runtheclimate.be
Voedselproductie-experten nemen ons mee naar de (studenten)resto van de toekomst.
Gebouwen, verwarming, auto's & vliegtuigen, materialen én... voeding. Dat zijn de vijf pijlers van klimaatbeleid waar vol op moet ingezet worden. Ook op ons bord zijn we aan een sterke transitie bezig! Voedselproductie-experten Laurens De Meyer (auteur van 'Moet er nog vlees zijn') en Katrien Verbeke (letus.be) nemen ons mee naar de (studenten)resto van de toekomst. Wat ligt er na 2030 op je bord? En wat is het belang daar van? Laat je inspireren!