Debat 'Mensenrechtenweek: Recht op Recht? Online gesprek tussen Khalid Benhaddou en Christophe Busch'

Alumni , Bedrijven , Leerkracht secundair , Medewerkers , Studenten
07-12-2020 van 19:00 tot 20:30
Door wie
UGent Human Rights Research Network, Durf Divers Denken, Hannah Arendt Instituut
Giselle.Corradi@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Facebook live over mensenrechten.

Naar aanleiding van de Mensenrechtenweek aan de UGent organiseert het UGent’s platform DurfDiversdenken samen met het Netwerk Islamexperten en het Hannah Arendt Instituut een Facebook live over mensenrechten. -Bestaat het recht om rechten te hebben? -Wie was Hannah Arendt en wat betekent haar filosofie voor de mensenrechten vandaag? - Binnenkort vieren we de 72e verjaardag van de Universele Verklaring Van De Rechten Van De Mens, zijn die rechten écht universeel? ... Tune in op maandag 7 december vanaf 19u00 voor een boeiend gesprek tussen Khalid Benhaddou (coördinator netwerk islamexperten, opdrachthouder diversiteit UGent) en Christophe Busch (directeur Hannah Arendt Instituut).