Artisanal food production and consumer behavior: impact on microbial food safety

Promovendus/a
Anna Roccato
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit
Academische graad
Doctor in de toegepaste biologische wetenschappen
Taal proefschrift
en
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Mieke Uyttendaele (BW07)-Prof. Antonia Ricci (IZSVe, Italy)
Examencommissie
Prof. dr. Godelieve Gheysen (Voorzitter) (BW14)-Prof. dr. ir. Stefaan De Smet (Secretaris) (BW13)-Prof dr. Liesbeth Jacxsens (BW07)-Prof. Chris Michiels (KU Leuven)-Dr. lic. Lieve Herman (ILVO-DVK Melle)

Praktisch

Wanneer
Maandag 20 november 2017, 16:00
Waar
A0.030 (A20), Blok A, Coupure Links 653, 9000 Gent