Emulsifying and stabilizing properties of whey protein - pectin conjugates prepared by dry heat treatment

Promovendus/a
Arima Diah Setiowati
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
LA08
Academische graad
Doctor in de toegepaste biologische wetenschappen : levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
en
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Paul Van der Meeren (BW08)
Examencommissie
Prof. dr. ir. Stefaan De Smet (Voorzitter) (BW13)-Prof. dr. ir. Bruno De Meulenaer (Secretaris) (BW07)-Prof. dr. ir. Koen Dewettinck (BW07)-Prof. dr. ir. Christophe Blecker (Université de Liège - Gembloux)-Dr. Hans Nieuwenhuijse (Friesland Foods Corporate Research)

Praktisch

Wanneer
Dinsdag 23 januari 2018, 16:00
Waar
E1.015, Coupure Links 653, 9000 Gent