Compositional and nutritional properties of Tef and Tef-based food products.

Promovendus/a
Habtu Shumoy Abraha
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master of Science in food science and technology , Haramaya University, Ethiopië, 2010
Academische graad
Doctor in de Toegepaste biologische wetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Katleen Raes, BW23
Examencommissie
Prof. dr. ir. Monica Höfte, BW21 - Prof. dr. ir. John Van Camp, BW23 - Prof. dr. ir. Koen Dewettinck, BW23 - Dr. ir. Filip Van Bockstaele, BW23 - Prof. dr. Dominique Bounie, Polytech'Lille - Prof. John RN Taylor, University of Pretoria, South Africa

Praktisch

Wanneer
Dinsdag 17 april 2018, 16:00
Waar
E2.010, Coupure Links 653, 9000 Gent