Multidisciplinary Quality Characterization for the Development of Active and Intelligent Packaging Technologies for Muscle Foods.

Promovendus/a
Lotta Kuuliala
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Gezamenlijk doctoraat
Tampere University of Technology, Finland
Academische graad
Doctor in de toegepaste biologische wetenschappen
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Frank Devlieghere (BW23)-Prof. dr. ir. Peter Ragaert (BW23)-Prof. dr. Jurkka Kuusipalo (Tampere University of Technology, Finland)
Examencommissie
Dean, dr. Pauli Kuosmanen (Voorzitter) (Tampere University of Technology, Finland)-Prof. dr. ir. Bruno De Meulenaer (Secretaris) (BW23)-Prof. dr. ir. Herman Van Langenhove (BW24)-Prof. dr. Xavier Gellynck (BW27)-Prof. em. dr. ir. Matti Karp (Tampere University of Technology, Finland)-Prof. dr. George-John Nychas (Agricultural University of Athens)-Prof. Dr. Vasilis Valdramidis (Università ta' Malta)-Dr. Jenneke Heising (Wageningen Universiteit)

Praktisch

Wanneer
Woensdag 26 september 2018, 12:00
Waar
Tampere University of Technology, Korkeakoulunkatu 10, FI-33720 Tampere, Finland