Quantification of process, product and storage conditions on the spoilage risk of pasteurized fruit based products by Heat-Resistant Moulds (HRMs).

Promovendus/a
Juliana Lane Paixão Dos Santos
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master of Food Science (2015, University of Campinas, Sao Paulo, Brazilië)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Frank Devlieghere (BW23) - Prof. dr. ir. Jan Van Impe (KU Leuven) - Prof. dr. Anderson de Souza Sant'Ana (The University of Campinas, Brazilië)

Praktisch

Wanneer
Maandag 30 september 2019, 17:00
Waar
A0.1 Academieraadzaal (A0.030), Blok A, Coupure Links 653, 9000 Gent