Role of sorbic acid in the fungal stability of water-in-oil emulsions.

Promovendus/a
Irena Soljic
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master of Engineering in food safety management (2012, University of Zagreb, Croatië)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Frank Devlieghere, BW23 - dr. Audrey Riviere, Vandemoortele Lipids R&D center, Izegem
Examencommissie
Prof. dr. ir. Paul Van der Meeren, BW24 - Prof. dr. ir. Filip Van Bockstaele, BW23 - Ir. Davy Van de Walle, BW23 - Dr. Tom Rimaux, Vandemoortele - Dr. ir. Geertrui Vlaemynck, ILVO

Praktisch

Wanneer
Vrijdag 25 oktober 2019, 17:00
Waar
A0.1 Academieraadzaal (A0.030), Blok A, Coupure Links 653, 9000 Gent