From genetics to flavor dynamics and sensory profiling of fine and bulk Ecuadorian cocoa

Promovendus/a
Hayley Rottiers
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master of Science in de biowetenschappen: voedingsindustrie (2015, Universiteit Gent)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Koen Dewettinck, BW23 - Prof. dr. ir. Kathy Messens, BW25
Examencommissie
Prof. dr. ir. Guy Smagghe (Voorzitter) (BW21)-Prof. dr. ir. Mia Eeckhout (Secretaris) (BW23)-Prof. dr. Godelieve Gheysen (BW25)-Prof. dr. Marc Hendrickx (KU Leuven)-Dr. ir. Filip Arnaut (Puratos nv

Praktisch

Wanneer
Vrijdag 22 november 2019, 16:00
Waar
E1 Auditorium Oehoe, Coupure Links 653, 9000 Gent