Exploring natural antifungal preservation strategies to extend bread shelf-life: From baking technology to biopreservation.

Promovendus/a
Els Debonne
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master of Science in de bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen (2014, Universiteit Gent)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Nederlands
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Mia Eeckhout, BW23 - Prof. dr. ir. Frank Devlieghere, BW23 - Prof. dr. ir. Filip Van Bockstaele, BW23
Examencommissie
Prof. dr. ir. Guy Smagghe, BW21 - Prof. dr. ir. Kris Audenaert, BW21 - dr. Philippe Dantigny, Université de Bourgogne - ing. Ingrid De Leyn, BW23 - Dhr. Maarten van Oort, AB Mauri Benelux BV, Nederland

Praktisch

Wanneer
Donderdag 16 april 2020, 17:00
Waar
Campus Schoonmeersen, lokaal GSCH.C.1.155 (Polyvalente zaal), V. Vaerwyckweg 1 1, 9000 Gent