Opportunities and challenges to valorize tropical fruit by-products as bioactive compounds: a case study on rambutan (Nephelium lappaceum L.) peel.

Promovendus/a
Phuong Nguyen Nhat Minh
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master of Science in Food Technology (2008, Katholieke Universiteit Leuven)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Katleen Raes, BW23 - Prof. dr. ir. John Van Camp, BW23 - Prof. dr. Thien Trung Le, Nong Lam University, Vietnam
Examencommissie
Prof. dr. ir. Veerle Fievez, BW22 - Prof. dr. ir. Steven De Meester, BW24 - Prof dr. Imca Sampers, BW23 - Prof. dr. ir. Filip Van Bockstaele, BW23 - Prof. dr. ir. Yvan Larondelle, UCLouvain - Prof. dr. Marie-Louise Scippo, Université de Liège - Prof. dr. ing. Ly Nguyen Binh, Can Tho University, Vietnam

Praktisch

Wanneer
Woensdag 22 april 2020, 16:00
Waar
A0.1 Academieraadzaal (A0.030), Blok A, Coupure Links 653, 9000 Gent