Evaluation of the effects of pod storage and roasting on Ghanaian cocoa and chocolate quality .

Promovendus/a
Michael Hinneh
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Gezamenlijk doctoraat
KU Leuven
Curriculum
Master of Science in Food Technology (2014, Katholieke Universiteit Leuven en Universiteit Gent)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Koen Dewettinck, BW23 - Prof. Luc De Cooman, KU Leuven
Examencommissie
Prof. dr. ir. Wim Verbeke, BW27 - Prof. dr. ir. Katleen Raes, BW23 - Prof. dr. ir. Ilse Fraeye, KULeuven - Prof. dr. Siegfried Bolenz, Hochschule Neubrandenburg - dr. ir. Joachim Schouteten, BW27 - dr. ir. Nathalie De Clercq, Cargill nv - ir. Julien Simonis, Puratos nv

Praktisch

Wanneer
Donderdag 23 april 2020, 17:00
Waar
E3 Auditorium (E1.015), Coupure Links 653, 9000 Gent