The shift from traditional to an improved fish smoking oven in Ghana: implications for food safety and public health

Promovendus/a
Kennedy Bomfeh
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master of Philosophy: Food Science (2011, University of Ghana)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: Levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Bruno De Meulenaer, BW23 - Prof dr. Liesbeth Jacxsens, BW23 - Prof. dr. Wisdom Kofi Amoa-Awuah, University of Ghana
Examencommissie
Prof. dr. ir. Monica Höfte (Voorzitter), BW21 - Prof. dr. ir. Kristof Demeestere (Secretaris), BW24 - Prof. dr. ir. Peter Bossier, BW22 - Prof. dr. ir. Frank Devlieghere, BW23 - Dr. Juliana Ruzante, RTI International (USA) - Dr. Yvette Diei Ouadi, UN Food and Agriculture Organization, Barbados

Praktisch

Datum
Woensdag 25 november 2020, 16:00
Livestream
Volg online