Potential application of pectins, isolated dietary fibers from agro-industrial by-products, to encapsulate and protect probiotics

Promovendus/a
He, Caian
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master of Engineering (2017, Northwest Agriculture and Forestry University, China)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Katleen Raes, BW23 - Prof dr. Imca Sampers, BW23
Examencommissie
Prof. dr. ir. Stefaan De Smet (Voorzitter), BW22 - Prof. dr. ir. Filip Van Bockstaele (Secretaris), BW23 - Prof. dr. Esra Capanoglu Guven, Istanbul Technical University - Dr. ir. Kim De Paepe, BW25 - Dr. Francisco Tomas-Barberán, CEBAS-CSIC, Spanje

Praktisch

Datum
Woensdag 1 december 2021, 16:00
Locatie
A0.1 Academieraadzaal (A0.030), Blok A, Coupure Links 653, 9000 Gent
Livestream
Volg online