Lactic acid fermentation as a strategy to diversify fruit products in sub-Saharan Africa

Promovendus/a
Mandha, Juliana
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Gezamenlijk doctoraat
The Nelson Mandela African Institution of Science and Technology, Tanzania
Curriculum
Master in Life Sciences and Engineering: Food and Nutritional Science (2016,Nelson Mandela African Institute)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Katleen Raes, BW23 - Prof. dr. Athanasia Matemu, Nelson Mandela African Institution of Science and Technology
Examencommissie
Prof. dr. Ann Dumoulin (Voorzitter), BW24 - Prof. dr. ir. Frank Devlieghere (Secretaris), BW23 - Prof. dr. Thien Trung Le, Nong Lam University, Vietnam - Prof. dr. Ediriisa Mugampoza, Kyambogo University, Oeganda - Dr. ir. Joachim Schouteten, BW27 - Dr. Ernest R. Mbega, Nelson Mandela African Institution of Science and Technology

Praktisch

Datum
Donderdag 1 september 2022, 16:00
Locatie
A0.1 Academieraadzaal (A0.030), Blok A, Coupure Links 653, 9000 Gent