Optimising water sustainability during potato processing in view of blanching water management and reuse.

Promovendus/a
Sayed, Akram
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master of Science in de industriële wetenschappen: chemie (2019, Universiteit Gent)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof dr. Imca Sampers, BW23 - Dr. ir. Michael Chys, BW23
Examencommissie
Prof. dr. ir. Stijn Van Hulle (Voorzitter), BW24 - Prof dr. Liesbeth Jacxsens (Secretaris), BW23 - Prof. dr. ir. Bruno De Meulenaer, BW23 - Prof. dr. ir. Gijs Du Laing, BW24 - Prof. dr. ir. Jan Dries, Universiteit Antwerpen - Prof. dr. ir. Marjolein Vanoppen, BW24 - Dr. ir. Noémi Van Bogaert, FVP House vzw

Praktisch

Datum
Vrijdag 23 februari 2024, 16:00
Locatie
Campus Kortrijk, Aula Major, Sint-Martens Latemlaan 2, 8500 Kortrijk