Elucidating the structure of triglyceride systems by multiscale analysis approach

Promovendus/a
Penagos Dordevic, Ivana
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master of Food Technology (2020, KU Leuven)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Koen Dewettinck (Promotor admin) (BW23) - Prof. dr. ir. Filip Van Bockstaele (Promotor) (BW23)
Examencommissie
Prof. dr. ir. Paul Van der Meeren (Voorzitter) (BW24) - Prof. dr. Andre Skirtach (Secretaris) (BW25) - Prof. dr. apr. Stefaan De Smedt (FW01) - Dr. Tom Rimaux (Vandemoortele) - Dr. Fernanda Peyronel (University of Guelph, Canada) - Dr. Elena Simone (Politecnico di Torino, Italië)

Praktisch

Datum
Dinsdag 26 november 2024, 17:00
Locatie
A0.1 Academieraadzaal (A0.030), Blok A, Coupure Links 653, 9000 Gent