Chocolate gloss formation as influenced by mould interaction.

Promovendus/a
Schroeder, Sarah
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master of Science (2019, Rhine-Waal University of Applied Sciences - Duitsland)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Koen Dewettinck (Promotor admin), BW23 - Dr. Knut Franke (Promotor), Leibniz Universität Hannover, Duitsland
Examencommissie
Prof. dr. ir. Peter Goethals (Voorzitter), BW22 - Prof. dr. ir. Peter Ragaert (Secretaris), BW23 - Prof. dr. Andre Skirtach, BW25 - Prof. dr.-ing Stefan Töpfl, University of Applied Sciences Osnabrück, Duitsland - Ir. Claudia Delbaere, Cacaolab BV

Praktisch

Datum
Maandag 13 januari 2025, 10:00
Locatie
A0.1 Academieraadzaal (A0.030), Blok A, Coupure Links 653, 9000 Gent