Strategies for improving the recovery of functional proteins from potato trimmings and soybean okara.

Promovendus/a
Van den Wouwer, Ben
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding (2020, KU Leuven)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Katleen Raes (Promotor admin) (BW23) - Dr. ir. Kristof Brijs (Promotor) (KU Leuven) - Prof. dr. ir. Christophe Courtin (Promotor) (KU Leuven)
Examencommissie
Prof. dr. ir. Stefaan De Smet (Voorzitter) (BW22) - Prof. dr. ir. Bruno De Meulenaer (Secretaris) (BW23) - Prof. dr. ir. Paul Van der Meeren (BW24) - Prof. dr. ir. Ann Van Loey (KU Leuven) - Dr. ir. Ewoud De Gussem (Impetus, België)

Praktisch

Datum
Maandag 24 maart 2025, 17:00
Locatie
E4 Auditorium (blok E), Coupure Links 653, 9000 Gent