Bacterial community of fresh-cut vegetables: balancing risks and benefits for all consumers

Promovendus/a
De Bock, Thomas
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master of Science in de bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding (2019, Universiteit Gent)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Mieke Uyttendaele (Promotor admin), BW23 - Prof. dr. ir. Frank Devlieghere (Promotor), BW23 - Prof dr. Liesbeth Jacxsens (Promotor), BW23
Examencommissie
Prof. dr. ir. Nico Boon (Voorzitter), BW25 - Prof. dr. Imca Sampers (Secretaris), BW23 - Prof. dr. Lisbeth Truelstrup Hansen, Technical University of Denmark (DTU) - Dr. lic. Lieve Herman, ILVO-DVK Melle - Dr. Anneleen Wieme, WE10

Praktisch

Datum
Vrijdag 14 november 2025, 17:00
Locatie
A0.1 Academieraadzaal (A0.030), Blok A, Coupure Links 653, 9000 Gent