Effect of substitution rate, processing conditions and additives on network formation and protein quality in hybrid emulsified cooked sausages

Promovendus/a
Broucke, Keshia
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Dierwetenschappen en Aquatische Ecologie
Curriculum
Master of Science in de biowetenschappen: voedingsindustrie (2011, HO Gent)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Stefaan De Smet (Promotor admin), BW22 - Dr. ir. Geert Van Royen (Promotor), ILVO
Examencommissie
Prof. dr. ir. Mia Eeckhout (Voorzitter), BW23 - Prof. dr. ir. Filip Van Bockstaele (Secretaris), BW23 - Prof. dr. ir. Paul Van der Meeren, BW24 - Prof. dr. ir. Ilse Fraeye, KU Leuven - Dr. Heidi Jacobs, Cosucra groupe Warcoing bv

Praktisch

Datum
Maandag 24 november 2025, 17:00
Locatie
A0.1 Academieraadzaal (A0.030), Blok A, Coupure Links 653, 9000 Gent