Lezing 'Lunchtalk #2: Experimenteren voor leefbare straten'

Voor wie
Alumni , Bedrijven , Medewerkers , Privépersonen , Studenten
Wanneer
02-05-2022 van 12:30 tot 14:00
Waar
Green Hub, Sint-Pietersnieuwstraat 33, 9000 Gent
Voertaal
Nederlands
Door wie
Stadsacademie
Contact
Lies.Hens@UGent.be
Website
https://stadsacademie.be/sessie/lunch-talk-experimenteren-voor-leefbare-straten/

Ditmaal zullen we het hebben over projecten in het straatgebeuren die een bijdragen willen leveren voor een betere stedelijke leefbaarheid.

Op 18 mei organiseren we binnen het traject ‘ongelijkheid in mobiliteit en bereikbaarheid’ van de Stadsacademie een nieuwe Lunch Talk: ‘Experimenteren voor leefbare straten'. Ditmaal zullen we het hebben over projecten in het straatgebeuren die een bijdragen willen leveren voor een betere stedelijke leefbaarheid. Hoe kan er ingezet worden op stedelijke leefbaarheid op een creatieve, experimentele en participerende wijze?

Drie Vlaamse voorbeelden komen aan bod en er zal weer een boeiende interactieve discussie op gang gezet worden. Wil je er bijzijn en meer te weten komen over hoe transformaties in de straat verandering kunnen teweegbrengen? Schrijf je snel in! Inschrijven is gratis en er zal opnieuw soep voorzien worden.

Deze lunch talk is deel van een reeks gesprekken die georganiseerd worden binnen het Stadsacademie-traject Ongelijkheid in mobiliteit/bereikbaarheid.

Registreer online