Happening 'Duurzaamheidsaward de Groene Ruijter'

Green Office Gent
Riet.VanDeVelde@UGent.be
Website

Met de duurzaamheidsaward 'De Groene Ruijter' belonen we het strafste duurzaamheidsproject van studenten.

De Groene Ruijter Award is een prijs die wordt uitgereikt aan een studentenproject dat het voorbije academiejaar bijdroeg tot een duurzamere universiteit (en evt. stad, wereld, ...). Naast de award ontvangt het winnende team een bon voor een duurzaam etentje in een Gents restaurant voor max. 10 personen en krijgt het project de steun om verder uitgerold te worden aan de UGent. Met deze Groene Ruijter award wil de universiteit de bevlogen strijd van Andreas de Ruijter voor een duurzamere wereld verderzetten. Andreas De Ruijter, overleden in juli 2013, was student burgerlijk ingenieur, behaalde in september 2013 postuum het diploma van burgerlijk ingenieur, was bestuurslid van UGent1010 (D'URGENT), deelnemer van Transitie UGent en trekker van het project Urban Mining.