Happening 'Young Researchers Kick-Off'

Door wie
PhD en Postdoc Community
camille.meeussen@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Een warm welkom voor nieuwe onderzoekers, kick-off van het academiejaar met jonge onderzoekers en een afstudeermoment voor promovendi

Om het academiejaar goed te starten, nodigen we je graag uit op het Young Researchers Kick-off Event, dat zal plaatsvinden op 23 september van 16.30 uur tot middernacht! Op deze dag willen we nieuwe jonge onderzoekers verwelkomen en eindelijk bijpraten met onze collega's.

Ook zullen we het afstuderen van PhD-onderzoekers, die in het vorige academiejaar online hun openbare verdediging hebben gehaald, vieren met een kleine ceremonie en een cadeautje.

Er zullen bands en DJ-sets zijn van collega's van de Universiteit Gent om je in beweging te krijgen. Doorheen de dag zullen we ook enkele groepsuitdagingen organiseren om kans te maken op gratis drankjes (hou de Ghent University PhD Community Facebook in de gaten of volg de PhD Community of Postdoc Community op twitter)!

Registreer u nu!

Binnen de in september geldende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zal een Covid Safe Ticket gevraagd worden aan de ingang van het evenement. Dit leg je voor met een identiteitsbewijs. Je personeelskaart is ook een geldig identiteitsbewijs.