Infodag 'Congres lokale en provinciale politiek'

Alumni , Bedrijven , Journalisten , Medewerkers , Studenten
11-10-2021 van 09:00 tot 16:30
Het Pand, Onderbergen 1, 9000 Gent
Door wie
Centrum voor Lokale Politiek
Eduard.Delputte@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

CLP congres met verschillende keynotes en workshops die antwoord bieden op vraagstukken waar lokaal bestuur mee worstelt

Hoe gingen lokale besturen om met de coronacrisis? Visies van burgemeesters komen aan bod, samen resultaten van een grote bevraging uitgevoerd door het CLP in samenwerking met Radio 2. Wat zijn de (nieuwe) financiële uitdagingen voor de lokale besturen? Hoe gaan lokale besturen om met toegenomen (kans)armoede? Komen er nieuwe fusies van gemeenten? Hoe profileren de provincies zich? Wat met regiovorming?

Het congres laat heel wat hoofdrolspelers aan het woord. Het belooft een dag boordevol relevante informatie te worden waarbij ook de mogelijkheid bestaat om uw eigen netwerk te verbreden.