Infosessie 'Urgent.fm join-in'

Door wie
Urgent.fm
Diederik.VanEetvelde@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Maak kennis met Urgent.fm, het medialab van de UGent, tijdens de open infosessies op 4/10 (live in De Krook) en 28/10 (online).

Wil je radio (leren) maken, presenteren, het redactieteam bijstaan of aan de knoppen plaatsnemen? Verschijnt er een brede glimlach op je gezicht bij de woorden radio- of livestudio-techniek? Heb je er altijd al van gedroomd om onze cultuurredactie TUMULT.FM te versterken? Verklaarde je je eeuwige liefde aan muziek en wil je je er nog verder in verdiepen? Of zit je met een creatief ei dat een plek kan vinden in onze radiowerking? Kom dan langs bij één van de Urgent.fm join-in avonden. De mogelijkheden voor een engagement bij Urgent.fm zijn legio. We verwachten geen voorkennis of gerelateerde studie alleen veel goesting en ambitie. Leren doe je bij Urgent.fm on the field én van de meer ervaren urgent.fm-vrijwilliger. Wil je er graag meer over weten? Welkom op maandag 4 oktober in de aloude live-ter-plaatse formule in onze studio’s en redactieruimte in De Krook. En op donderdag 28 oktober kiezen we voor de beproefde online-versie.