Lezing 'Coming out, coming in: de rol van zichtbaarheid, veiligheid en inclusie voor LHBTQIA+ personen'

Alumni , Bedrijven , Journalisten , Medewerkers , Studenten
11-10-2021 van 12:00 tot 14:00
Door wie
Badra Djait, Kabinet van de vicerector
Badra.Djait@UGent.be
Website
Voeg toe aan mijn agenda

Op Coming-Outday vertelt prof. Joz Motmans ons over het uit de kast komen en gaat hij dieper in op de Coming in, het binnenkomen in een nieuwe wereld

Professor Joz Motmans is coördinator van het Vlaamse Transgender Infopunt en gastprofessor genderstudies aan de UGent. Op de Coming-Outdag die jaarlijks op 11 oktober plaatsvindt, vertelt Joz Motmans ons over het ‘uit de kast komen’, het moment dat een queer de hele wereld vertelt over de eigen gevoelens en keuzes rondom geaardheid en genderidentiteit. Hij gaat ook dieper in op de Coming In. Coming In draait om je eigen identiteit vorm te geven, jezelf te aanvaarden en het vinden van veiligheid. De hele sessie wordt gevolgd door een Q&A.