Happening 'Research Days faculteit Bio-ingenieurswetenschappen'

Door wie
Dienst Onderzoeksondersteuning, Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Thibaut.Dhuyvetter@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Het evenement laat het onderzoek aan de faculteit zien met boeiende keynote sprekers die met hun baanbrekend onderzoek een breed publiek aanspreken.

Inschrijvingen staan nu open voor onze virtuele Faculty Research Days! Het evenement vindt plaats tussen 27 april en 18 mei en brengt onze alumni, faculteitsleden en medewerkers samen met collega's uit het bedrijfsleven, de overheid en universiteiten van over de hele wereld.

Het evenement laat het onderzoek aan onze faculteit zien met boeiende keynote sprekers die met hun baanbrekend onderzoek een breed publiek aanspreken. Elke dag heeft een ander thema dat gebaseerd is op de Horizon Europe clusters en eindigt met een opt-in matchmaking evenement. Dit biedt een platform voor het uitwisselen van onderzoeksideeën en creëert een kans voor toekomstige samenwerking.