Infosessie 'Ontwerp de fabriek van de toekomst met Visual Components'

Alumni , Bedrijven , Medewerkers
20-04-2022 van 09:30 tot 13:00
Waar
Digital Twin Control Room, Universiteit Gent - Campus Kortrijk, Sint-Martens-Latemlaan 2B, 8500 Kortrijk
Door wie
FlandersMake@UGent-ISyE, vakgroep EA18
Johannes.Cottyn@UGent.be

Laat u tijdens deze boeiende sessie inspireren en overtuigen van de meerwaarde van innovatieve software voor het ontwerpen van fabrieken.

We laten u graag kennismaken met de voordelen die Visual Components te bieden heeft: innovatieve software met ontwerp-, optimalisatie- en analysetools om u te helpen bij beter geïntegreerde en efficiënte productielijnen en logistiek.

Er komen twee cases aan bod:

1. "Een digitale tweeling van productie- en logistieke omgevingen: van fictie naar realiteit." door Professor Johannes Cottyn (Core Lab Manager FlandersMake@UGent-ISyE). Het creëren van een digital twin lijkt een onmogelijke uitdaging, zeker voor productie- en logistieke omgevingen. Op basis van concrete toepassingen en voorbeelden binnen onderzoek en onderwijs zal toegelicht worden hoe u hierin de eerste stappen kunt zetten.
  2. Praktijkvoorbeeld met een case uit de logistieke sector door Jurgen Geys, CEO en oprichter van Corvus Solutions. Corvus Solutions combineertombineert kennis en ervaring op gebied van logistiek, ...