Summer school 'Klimaat 2021'

Kobe Tilley + Green Office Gent
summerschool.klimaat@ugent.be
Website
Voeg toe aan mijn agenda

Via workshops en lezingen leer je 5 dagen lang over de klimaatveranderingsproblematiek en mogelijke oplossingen uit verschillende invalshoeken.

Daarnaast neem je deel aan een excursie en boeiende avondactiviteiten. Je leert niet alleen de uitdagingen kennen van de verschillende disciplines. Onder begeleiding van experts verdiep je je ook in concrete probleemstellingen, waar je met medestudenten uit verschillende studierichtingen je tanden in zal zetten.

We sluiten de week gezamenlijk af met een presentatiemomentje door de deelnemers.