Symposium 'Gents Centrum voor het Afrikaans en de Studie van Zuid-Afrika organiseert eerst GAZ Webinar '

Medewerkers , Studenten
16-12-2020 van 13:00 tot 15:00
Door wie
ents Centrum voor het Afrikaans en de Studie van Zuid-Afrika
Annelies.Verdoolaege@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Dit is het eerste Webinar van het Gents Centrum voor het Afrikaans en Zuid-Afrika, met de bedoeling meer zichtbaarheid te geven aan ons Centrum

Het Gents Centrum voor het Afrikaans en de Studie van Zuid-Afrika stelt voor: Eerste GAZ Webinar Langs Vlaamse wegen. Breytenbach en het Gentse tijdschrift Yang Yves T'Sjoen (UGent) Louise Viljoen (Stellenbosch Universiteit) Alwyn Roux (UNISA) Kritiese witweesstudies: Antirassisme en dekolonisasie in Suid-Afrika Martina Vitackova (UGent) Liezl Dick (Universiteit van die Vrystaat) Wemar Strydom (Noordwes-Universiteit) Die rol van swart Afrikaanse rap-musiek op die Kaapse platteland Marni Bonthuys (Universiteit van die Wes-Kaapland & UGent) Annie Klopper (Universiteit van die Wes-Kaapland)