Symposium 'Kankercongres 2021: Van onderzoek tot hoop'

Door wie
Cancer Research Institute Ghent (CRIG), Kankercentrum UZ Gent en partners
PIETER.RONDOU@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Experten brengen een helder overzicht over kanker(onderzoek). Dit online en gratis congres is voor iedereen toegankelijk en interactief.

Na het succes van vorige jaren wordt er op 27 november opnieuw een congres rond kanker georganiseerd.

Omwille van de corona-crisis bieden we dit jaar geen fysiek event aan. Als veilig maar breed toegankelijk alternatief organiseren we een korter, online event dat bovendien gratis is voor de deelnemers.

Bekende experten brengen een kort en helder overzicht rond innovaties in kankeronderzoek en behandeling. Je kan ook terecht met al je vragen in de parallelle ‘meet-the-expert’ sessies rond borstkanker, darmkanker, kankeronderzoek en klinische studies, en innovaties in zorg voor de patiënt.

We verzekeren een interactief en laagdrempelig event dat voor iedereen toegankelijk is (patiënten en hun naasten, zorgverleners, artsen, onderzoekers, studenten en sympathisanten).

Alle info en gratis inschrijven via www.kankercongres.com.

Kankercongres 2021 wordt mee georganiseerd door ‘Cancer Research Institute Ghent’ (CRIG) en ‘Kankercentrum UZ Gent.